Gett kroppen en duvning på gymet

Efter allt svullnade den senaste tiden så fick det bli fasta idag och träning på just fastande mage. Jag föredrar helst att träna distans när jag fastar, därefter gym och sist intervaller. Men mitt midjemått struntar ju i allt det där, så det gäller att passa på och att försöka minska ner det igen. För vilken gång i ordningen är dock oklart.
Jag stakade på Elpexfyrorna ner till Actic Maserhallen och betade sedan av mitt andra pass med sex repetitioner. Jobbigt, jävligt, svettigt och kämpigt. Men något som måste göras tyvärr. Just nu känns alla pass jobbiga och slitsamma, undrar om det är åldern eller huvudet som spökar?! 
Såhär körde jag i alla fall:
– Marklyft: (uppvärmning: 10 x 90 – 6 x 100 – 4 x 120 kilo) 4 x 6 @ 135 kilo
– Knäböj: (uppvärmning: 10 x 60 – 6 x 70 – 4 x 90 kilo) 4 x 6 @ 105 kilo 
– Frivändningar: (uppvärmning: 10 x 50 – 6 x 60 – 4 x 70 kilo) 4 x 6 @ 72,5 kilo
– Chins 10 x 10, start varje minut
– TRX, 4 övningar för bålen, 3 set och 8 – 16 repetitioner 
Avslutade träningspasset med totalt 30 minuter stakning och 10 stycken inlagda spurter á 25 stavtag. Trött som vanligt, men ett bra pass!
https://adamsteen.se/

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here