Gjort lite vettigt, för en gångs skull

Då träning idag var utesluten så fanns det väl egentligen bara två alternativ;
1: Ge upp, lägga mig på soffan och tjura

2: Göra något vettigt

Som rubriken skvallrar om så valde jag alternativ nummer två; ”Göra något vettigt”. Efter en lång startsträcka i soffan med slösurfande och frukost så satte vi sedan igång med att städa, ta in utemöblerna, sopa ner stenmjöl mellan plattorna på uteplatsen, fixa tvätten, byta sängkläder, tvätta bilarna och avslutningsvis putsa fönstren. Så för en gångs skull gjorde jag något vettigt, istället för att träna, vila eller gnälla. Även om det är pisstråkigt att jag inte kan träna så står väl inte världen och faller med det. Jag har det ju förhållandevis bra ändå, och min kropp behöver nog vila. Har känt att jag legat på gränsen ett tag. 
Hoppas jag är piggare imorgon, nu väntar film, hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here