Glassigt väder, men vem bryr sig?!

Steek-väder idag, sol och tre grader plus!

Nu kanske det ändå kommer lite ”tycka-synd-om-mig-själv-gnäll” trots det underbara vädret. Vissa dagar så funderar jag mer än andra, och det är långt ifrån bara bra och glada tankar som cirkulerar runt i huvudet. Trots att jag faktiskt för tillfället har det bra och bra förutsättningar till att göra det jag vill. Det är dåliga tankar såsom att jag inte har något jobb, bor hemma, inga direkta framtidsplaner och så vidare. Nu vet jag ju givetvis att det inte är någon annan förutom jag själv som kan göra något åt detta.
Jag står liksom bara bredvid och kollar på utan att göra något. Till exempel så sover jag för länge på dagarna, är uppe alldeles för länge på nätterna. Istället borde jag gå upp i hyfsad tid, söka jobb, träna mer, eller vad som helst som får mig att känna mig att jag gör vettiga och viktiga saker.
Det går liksom inte att lalla omkring såhär som jag gör när jag trots allt snart är 27 år, och inte direkt är någon superstjärna inom idrotten. Allt detta vet jag. Men ändå har jag så svårt att få tummen ur röven och göra något åt detta. Det kan tyckas att det är ett litet i-landsproblem, jag/vi har det för lätt. Men ändå så är det ju något som gnager i huvudet då och då.
Meningen med detta inlägg är inte att gnälla, eller att ni ska tycka synd om mig. Utan mer att jag vill skriva av mig någonstans. Och då tycker jag att detta är ett eminent forum för just det ändamålet.
Vad bör jag göra då? Bör börja söka jobb, bör plugga klart mitt sista år på det treåriga högskole-programmet jag tidigare pluggat, jag bör också träna aningen mer om jag vill uppnå mina idrottsliga mål.
Det var allt för nu, hoppas ni inte blev alltför uttråkade kära läsare!
https://adamsteen.se/
Previous articleTrea.
Next article2 timmar skate!

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

6 COMMENTS

 1. Kul med ett inlägg som säger lite mer om dig som person än bara dina pulsvärden! Att inte ha någon struktur/rutin på sina dagar gör att man som människa blir deppad, dåliga tankar som du uttrycker det, tar allt större utrymme i ens vardag. Själv har jag inte riktigt varit i denna situation då jag har haft jobb och träning som hjälpt mig hålla struktur på dagarna. Dock så har jag haft folk i min närheten som haft exakt samma problem. Vad är det då som gäller för att vända denna onda trend? Man måste komma till den punkten då man säger, – "Nej nu får det fan va nog!". Efter att man kommit dit så är det dags och börja gå genom alternativ, du talar om jobb och studier. Vad vill du helst göra, hur känns ordet studier i din mun? Om ordet inte klingar väl hos dig så är det jobb som gäller och då är det dags och börja söka jobb, och verkligen ta tag i det! I ditt fall som elitåkare är det naturligtvis viktigt att ha ett jobb som fungerar med träningen, men ärligt talat, det gör faktiskt de flesta jobb, med lite vilja även om du måste upp tidigt för att klämma in ett pass för att sedan dra av ytterliggare ett efter jobbet! Det må bli tunga och stressiga dagar, men är det träning man vill satsa på så får man helt enkelt finna sig i en stressig vardag. För det är ju så, precis som du säger, har man ännu inte nått den nivån i sin idrott där man börjat göra pengar så måste man faktiskt se till att göra något annat samtidigt som man tränar vidare för att en dag kanske komma dit. Det finns två alternativ, studier eller jobb! Det kommer lösa sig fint för dig, gäller bara att du inser att du måste komma till och göra några viktiga val och få struktur och rutin på dina dagar, då kommer du kunna njuta av dagar som dessa också! Lycka till!

 2. Förstår precis vad du går igenom grabben… Plugga klart kanske är det smartaste…även om det är aptråkigt så får man något att göra på dagarna…och sedan ser det bättre ut i ditt CV om du har en fullgjord utbildning…
  Själv söker man ju alla jobb som är norr om Åmål…

  Lycka till!

 3. Samla kraft och inspiration från människor i din omgivning!
  Jobba på att hitta en bra inställning, en bra inställning är grunden. Det kommer så småningom, deppa inte utan njuuuuut varje minut och gör det bästa efter förutsättningarna 🙂 Allt kommer fixa sig. "Följ ditt hjärta" är väl ett uttjatat uttryck men det ligger galet mycket i det.

  Det kommer att fixa sig, ha det bra! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here