Grannkommunen, träning och stenåldersdag!

BloggerImage
Trodde aldrig jag skulle skriva, säga eller tycka det, men det är fan rätt fint i grannkommunen Borlänge. Bara man kommer bort från staden en bit. Här är från gårdagskvällen, på ett hygge ovanför ”Paradiset”, nära tjärnen ”Bjusan”. Mäktig utsikt!
God förmiddag kamrater. 
Torsdag redan, veckorna flyger fram. Känner mig förvånansvärt fräsch i kroppen idag, trots gårdagens intervallpass. Ingen träningsvärk alls faktiskt. Lite trött bara. Två planerade pass har jag kvar denna veckan, det ena är ett styrkepass + SkiErg och det andra är ett femtimmars distanspass med DSA på lördag. Troligen kör jag styrkan idag, bestämmer mig efter min eftermiddagsvila. 
Igår så hann jag förutom träningen med att slänga lite mer saker från lägenheten till förrådet. Dessutom så hann jag skriva lite i min träningsplanering för de kommande fyra veckorna. Denna träningsperiod slutar ju på söndag. Att jag inte gjort detta tidigare?! Känns ju faktiskt rätt så bra och kul. Men en stor anledning till att jag kunnat/kan följa en plan bättre nu är ju jobbet på skolan med regelbundna tider. Trivs som fisken i vattnet med det och jag mår verkligen bra av det. Jag som är så morgontrött har ju ändå den senaste tiden sovit i Borlänge varje natt, vilket tvingar mig att gå upp tidigare, det är någonting jag aldrig tidigare skulle gjort. Kul att man verkar bli lite mer ”normal”!
Vi har stenåldersdag här i klassen idag. Eleverna (och även jag) får lära sig att laga mat i kokgrop, bygga vindskydd, baka bröd på stenåldersvis och så vidare. Trevligt avbräck på den vanliga undervisningen. Jag åkte på att gräva kokgropen:
BloggerImage
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here