Gratis mat och smygreklam!

Nu har vi precis kommit hem från mamma. Vi åkte upp dit för att få lite mat, men även för att mammas hund Alfred och våran Stella skulle leka av sig lite! Hittade även en vasaloppstatuering som jag ”smackade” på 😉
Nu känner jag mig lite piggare och kryare. Så det är ju förargligt att man ska bli sjuk sådär över en dag speciellt en sådan dag då jag skulle köra dubbla pass. Men jag har ju på dessa ca 15 veckor då jag kört ”hårdare” träning bara varit småkrasslig två gånger. Så i det stora hela får jag ju ändå vara nöjd med de. Jag har ju kört ett antal hårdare perioder och pass och klarat av dem förvånansvärt bra. Så att tåla ”hård” träning har aldrig varit några direkta problem för mig kan vi ju fortsätta konstatera!
https://adamsteen.se/
Previous articleÅÅÅ^10
Next articleTräning idag!

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here