Grymma undertröjor!Som ni vet försöker jag skramla ihop ett gäng träningstimmar under året. Samtidigt måste jag försörja mig och öva mina sociala färdigheter genom att träffa människor under andra former än träning. 

Att växla mellan träning och något socialt sammanhang där man inte kan se ut som en skidåkare har jag hört kan leda till att man eftesvettas. Skulle det sociala sammanhanget vara ett viktigt möte, en presentation eller liknande är det sjukt oskönt att få synliga svettfläckar på sina snygga kläder. Det härliga självförtroendet man byggt upp försvinner snabbt.

Jag har fått äran att testa en produkt som löser det här problemet. Det är högst sannolikt världens bästa undertröja. Shirtfriend heter den och kan bara köpas online på
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here