Gym + löpning dit och hem

God kväll i stugorna.

Passet jag idag körde blev totalt strax under sex kilometer löpning (idag med icebugs på fötterna) på 25 minuter och såklart huvudpasset: Styrka. På gymet så kördes idag följande:

– Komplexfemman två varv 6 reps 20 + 30 kg

 A) HCP uppvärmning: 10 x 30 kg – 6 x 40 kg – 4 x 50 kg.
HCP E2M i 10 min: 3 x 65 kg.
Alltså 5 x 3 reps av frivändningar från knäna, start varannan minut.

 B) Knäböj uppvärmning: 10 x 40 kg – 6 x 50 kg – 4 x 60 kg.
E3M i 9 min: 5 knäböj 77,5 kg (3s ned, 3s paus i botten) – 5 upphopp på bänk – 6 chins L-sit (3s paus i toppen).
Alltså tre varv, start var tredje minut

 C) E3M i 9 min: 10 TRX-rodd, 10 ball slam, 12 kilo och 10 biceps-axelpress, 10 kilo

 D) 5 varv med 30s burpees (ca 12-13 st) – 30s vila – 30s Kettlebellsswing (cirka 15-16 st, 24 kg) – 30s vila

Ett bra och ganska jobbigt pass. Har ni funderingar på upplägget eller övningarna, ifall jag är otydlig så är det bara att fråga så ska jag hjälpa er efter bästa förmåga. Idag så var Amandas bror Viktor med på passet, det var väldigt skoj med lite sällskap!

Imorgon är tanken intervaller på något sätt och under någon tidpunkt. Men jag har inte fått klart riktigt hur det blir med barnvakt till Alfons och om jag ska köra SkiErg på gymet, stakning i Bergebo eller stakning på Lugnet. Får fundera på det nu under kvällen. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here