Gym – nytt samarbete – nya träningskläder

Ordnade idag ett samarbete med Actic Britsarvet, helt perfekt med tanke på att jag bor hundra meter därifrån. Så efter ett varv jogg runt Kolgården klev jag in på detta Actic för första gången och jag blev väldigt positivt överraskad, det fanns allt jag behövde och det var faktiskt rätt så stora ytor. Grymt! 
__________
Jag gillar att få till nya samarbeten, och är ni sugen på att samarbeta med mig så hör gärna av er, just nu är jag i behov av lite pengasponsorer, här kan ni hjälpa mig bland annat via:
Swish: 076 – 166 49 97Bankgiro: 401-2035Plusgiro: 508893-5

Det jag i gengäld kan erbjuda är: Skidkurser, skidlektioner (rullskidor och längdskidor), tekniktips, träningsupplägg, vallakurser (spannutmätning, mätta skidor, skidslip via kontakter, osv), gruppträning, alltså det mesta inom skidåkning och även konditionsträning. Ni kan även få köpa reklamplatser, länkar, banners och så vidare här på bloggen. Ni kan dessutom hyra in mig som konsult på ert företag. Det mesta är möjligt, endast fantasin sätter gränser och jag är i princip öppen för allt. Tveka inte att höra av er ([email protected] eller 076 – 166 49 97)
__________
Nu råkade jag visst komma helt ifrån ämnet, lätt hänt det. 
Det jag körde på gymet idag var som följer:
Bänkpress 2×3 80 kilo – 2×1 85 kilo 
Enbens-benpress 2×3 109 kilo – 2×1 118 kilo
Magchrunches i maskin 4×6 60 kilo
Latsdrag 2×3 80 kilo – 2×1 85 kilo
Tricepspress med hantlar 2×3 17,5 kilo – 2×1 20 kilo
SkiErg 5×25 sekunder, motstånd 10, 131 meter på fyra, 133 meter på en
Som ni ser så var jag lite svagare än sist, förklaringen är väl delvis att jag tränat hårt på slutet, men också att det är ett nytt gym med nya maskiner och att man inte är i värmen. Det vänder. Efter gymet så sprang jag ytterligare ett varv runt Kolgården (totalt drygt 5 kilometer löp på strax under 30 min), en fin löptur helt klart, men det var fan mer obehagligt att springa där än löpturerna i skogen tidigare i veckan, en massa skumt folk som strök omkring runt dessa parkvägar. 

Djävulsmaskinen SkiErg. Har tidigare förkastat den som en motionärsmaskin, men måste nog omvärdera det en aning, även om rullskidor och framförallt skidor alltid är snäppet bättre och mer grennära. Finns många ”världsmästare” på maskiner och rullskidor inför säsong (speciellt folk söderifrån), men så fort det blir skidsäsong så är det ingen som ser till dom konstigt nog..!?
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here