4 x 14 min intervall i Baggbo

Fick bli trött idag också, det var skoj! Uppförsintervaller är ju inte direkt min starka sida, blir totalstum i lår och ben, samt så hade jag svårt att få luft idag. Men vi ska inte hänga upp oss på det där, jag fick ett riktigt bra pass och jag blev trött. Lyckades även skrämma upp pulsen över 180, trots 14 timmars träning de tre senaste dagarna, det är inte illa pinkat. 
När vi värmde upp så testade vi delar av banan, det var rätt isigt där det var skugga, så där fick det bli stakning. Men allt eftersom att passet fortgick så blev det mindre och mindre isigt. Vi körde alla på Elpex-tvåor idag. Det är ett par rullskidor som jag i princip aldrig åker på, så känslan var nästan att dom rullar trögare än vad mina treor av samma modell gör. Svårt att säga. 
Intervallerna vi körde var inte enbart Baggbobacken, utan vi startade typ vid fotbollsplanen, eller lite längre bort mot Sörskogsvägen, åkte cirka tre minuter innan vi kom till Baggbobacken, därefter fortsatte vi cirka fyra minuter efter dödsbacken och gick i mål precis innan det börjar gå utför mot Sörskogsvägen igen. Varje intervall var 4,08 kilometer lång och vi plockade 160 höjdmeter per vända. Jag får passa på att tacka Börje Gräfnings också, som stod för skjuts nedför backen!
Mina intervaller såg ut som följer:
1:a – 13,57 min – 167 snittpuls – 177 maxpuls

2:a – 14,07 min – 172 snittpuls – 182 maxpuls

3:e – 14,17 min – 171 snittpuls – 180 maxpuls

4:e – 14,11 min – 171 snittpuls – 181 maxpuls 
Lite för tjock för att åka fort uppför, men ändå glad.
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here