Gym och stakintervaller

Det här eftermiddagspasset tog knäcken på mig vill jag lova, och då åkte jag på mina Elpex-tvåor, medan Simon åkte på Elpex-treor. 
Vi började med att åka upp till gymet, där körde vi tre övningar i cablecross, fokuserad på stakning: 
– 3 X 12 tricepspress, 60 kilo
– 3 X 12 latsdrag, 70 kilo
– 3 X 12 magcrunch, 85 kilo 

Därefter så gav vi oss iväg till Lilltäkt, via gamla Svärdsjövägen. Här var det dags för stakintervaller, med något enstaka inslag av stakning med frånskjut. Inför intervallerna så kände jag att jag började känna mig energilåg och hade dödslåg puls, så jag klämde i mig en gel och en energikaka innan helvetet brakade loss på riktigt,
– Första intervallen startades i Kolbergsbo och gick i mål på toppen i Skuggarvet i höjd med Darvells barndomshem. 4,6 kilometer – 14 minuter. 
– Andra intervallen, dalen i Skuggarvet till toppen mellan Skuggarvet och Lugnet. 2,4 kilometer – 7,20 minuter (en av mina bästa tider någonsin).
– Tredje intervallen, från starten av frisbee-golfen, tillbaka upp på toppen mellan Lugnet och Skuggarvet. 2,7 kilometer – 7,50 minuter. 
– Fjärde intervallen, från starten av frisbeegolfen, till Kårestugan. 2,35 kilometer – 7,20 minuter (en av mina bästa tider).
Jag hade rätt bra tider, men pulsen var till en början ruskigt låg (156 i snitt på första intervallen) – men mot slutet så blev den högre (175 i snitt och 189 i max på sista), och jag var allmänt seg i kroppen. Men jag är rätt nöjd ändå såhär efteråt, skulle aldrig kunna få till ett sådant här kingade själv. På nedvarvningen så krampade jag i armarna. 
https://adamsteen.se/
Previous article2,30 timmar cykel
Next articleTrött

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here