Halvlångt klassiskt och styrka efter

Jävlar med klassiska pass det börjar bli nu, bra bett på skinsskidorna också!

Tjena!

Sommartid idag. Usch, måtte vi snart slippa detta tjafs med att ställa om klockan. För mig spelar det ingen roll om vi har normal- eller sommartid. Bara att slippa ändra klockan och dessutom slippa få den där extra mörkerchocken på hösten när det bli ännu mörkare från en dag till en annan.

Nu har jag stängt denna träningsvecka, som med två vilodagar landade på 12 h 30 min och 165,7 kilometer. Den näst sista fyraveckorsperioden för detta träningsår avslutades också idag, den landade på 51 h 30 min. Inför de fyra sista veckorna är jag nu uppe i 736 träningstimmar!

Dagens pass blev tre timmar och 41,7 kilometer klassiskt uppe i Bergebo. Fint vinterföre där idag. Trevligt med snötäckta träd och några minusgrader! Det blev ytterligare ett lugnt pass, där jag lade in tio stycken diagonalimpulser.

 

Kroppen kändes lite piggare och friskare än igår åtminstone, men inte helt hundra än i magen, dock så går det åt rätt håll.

 

Träningsdagen avslutades också med lite styrka, som jag dessutom filmat, ni kanske kan gissa varför.. Här är ett smakprov:

Vi hörs imorgon!

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here