Halvlångt klassiskt och styrka efter

Jävlar med klassiska pass det börjar bli nu, bra bett på skinsskidorna också!

Tjena!

Sommartid idag. Usch, måtte vi snart slippa detta tjafs med att ställa om klockan. För mig spelar det ingen roll om vi har normal- eller sommartid. Bara att slippa ändra klockan och dessutom slippa få den där extra mörkerchocken på hösten när det bli ännu mörkare från en dag till en annan.

Nu har jag stängt denna träningsvecka, som med två vilodagar landade på 12 h 30 min och 165,7 kilometer. Den näst sista fyraveckorsperioden för detta träningsår avslutades också idag, den landade på 51 h 30 min. Inför de fyra sista veckorna är jag nu uppe i 736 träningstimmar!

Dagens pass blev tre timmar och 41,7 kilometer klassiskt uppe i Bergebo. Fint vinterföre där idag. Trevligt med snötäckta träd och några minusgrader! Det blev ytterligare ett lugnt pass, där jag lade in tio stycken diagonalimpulser.

 

Kroppen kändes lite piggare och friskare än igår åtminstone, men inte helt hundra än i magen, dock så går det åt rätt håll.

 

Träningsdagen avslutades också med lite styrka, som jag dessutom filmat, ni kanske kan gissa varför.. Här är ett smakprov:

Vi hörs imorgon!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here