Heldag på tu man hand

Min kära Alfons. Jag har fått någon salva utskriven till honom som jag stryker på några utslag, därefter sätter jag på tejpen för att det ska läka. Om någon undrar över plåstren. 

Hejsan!
Idag så ska jag äntligen ha en heldag tillsammans med Alfons utan andra måsten såsom jobb, träning eller Boris. Känns väldigt skönt! Ledig från skolan till den 7:e januari, vilodag och Boris är hos mina föräldrar. Det blir tyvärr inte många sådana här dagar, men då får man njuta desto mer när dom blir av. 
Vi ska åka in till något köpcenter för att göra de sista inköpen av julklappar, handla mat och sen ska Alfons få fika. Det är det enda jag bestämt för dagen. Sen får vi ta resten som det kommer helt enkelt. Det kommer bli en härlig dag. 
Hoppas ni har det bra!
https://adamsteen.se/
Previous article45 kilometer klassiskt
Next articleReceptionsdisk

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here