Helhetshälsa, fredag, vila, Borlänge tour

BloggerImage
Fick hem lite produkter från Helhetshälsa igår. Jag gillar dom, rena och svensktillverkade produkter! Använder mestadels multivitamin, multimineral och omega-3
Hej kamrater. 
Lite småskön träningsvärk idag. Både i benen och överkroppen. Det tar fint att hänga i TRX-band, men också att dunka lite SkiErg. Tycker SkiErgen är ett riktigt bra och tidseffektivt komplement. Man kan köra bra och grennära intervaller här. Perfekt i kombination med ett gympass. Men använd det som ett komplement, det får inte bli istället för skidor eller rullskidor. För det är ju trots allt en SkiErg och inte just skidor eller rullskidor. 
Här i Falun firar vi fredag idag, just på grund att det är just FREDAG. Jag firar lite i smyg att det enbart är tre skolveckor kvar också. King att jag vid 31 års ålder har sommarlov. Man är väl så pojkig. 
Jag tar vilodag idag igen. Har inga speciella måsten heller. Skönt som skräcken det! Speciellt om man är lat som mig. 
I helgen är det Borlänge tour (eller Shimano tour som jag fortsatt säger, trots att det bytt namn för många år sedan), en tredagars MTB-tävling i just grannkommunen (där jag som bekant hänger en del), tänkte jag skulle kolla på det och heja på mina kamrater. Det blir skoj!
BloggerImage
Ritade denna idag, fy fan. Hade man angett ålder utefter sin kunskap att måla så hade jag inte varit gammal, haha
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here