Helhetshälsa, fredag, vila, Borlänge tour

BloggerImage
Fick hem lite produkter från Helhetshälsa igår. Jag gillar dom, rena och svensktillverkade produkter! Använder mestadels multivitamin, multimineral och omega-3
Hej kamrater. 
Lite småskön träningsvärk idag. Både i benen och överkroppen. Det tar fint att hänga i TRX-band, men också att dunka lite SkiErg. Tycker SkiErgen är ett riktigt bra och tidseffektivt komplement. Man kan köra bra och grennära intervaller här. Perfekt i kombination med ett gympass. Men använd det som ett komplement, det får inte bli istället för skidor eller rullskidor. För det är ju trots allt en SkiErg och inte just skidor eller rullskidor. 
Här i Falun firar vi fredag idag, just på grund att det är just FREDAG. Jag firar lite i smyg att det enbart är tre skolveckor kvar också. King att jag vid 31 års ålder har sommarlov. Man är väl så pojkig. 
Jag tar vilodag idag igen. Har inga speciella måsten heller. Skönt som skräcken det! Speciellt om man är lat som mig. 
I helgen är det Borlänge tour (eller Shimano tour som jag fortsatt säger, trots att det bytt namn för många år sedan), en tredagars MTB-tävling i just grannkommunen (där jag som bekant hänger en del), tänkte jag skulle kolla på det och heja på mina kamrater. Det blir skoj!
BloggerImage
Ritade denna idag, fy fan. Hade man angett ålder utefter sin kunskap att måla så hade jag inte varit gammal, haha
https://adamsteen.se/

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here