Hemma i vackra Falun.

Hejsan allihopa.
Nu är jag hemma i Falun efter några dagars löpträning på Bosön, vilket ni troligen räknat ut vid detta tillfälle. Något annat ni troligen räknat ut är att mina ben värker som aldrig förr och även att min högra fotled värker till följd av vrickningen jag ådrog mig igår. Men såna åkommor får man leva med, jag har nämligen haft problemet med vrickningar och andra småskavanker så länge jag tävlat löpning. Det är en av orsakerna till att jag drog ner på löptävlandet. 
Jag tog aldrig med mig någon dator till Bosön, jag skötte allt mitt bloggande där nere med min iPhone. En riktigt skum grej därnere var att ena sekunden så hade jag full 3G-mottagning, för att i nästa sekund inte ens ha kontakt med nätet. Det är inget fel på min mobil (vad jag vet), för den fungerar klockrent nu igen, och har aldrig krånglat innan. Men så fort jag tog i den därnere så försvann mottagningen, jag fick skriva klart det kommande blogginlägget, lägga ifrån mig mobilen och invänta mottagning innan jag kunde skicka iväg det. Men det fungerade ju bra i alla fall till slut!
Förhoppningsvis var det ett givande läger inför sommarens löptävlingar. Nu kommer jag köra skidor resterande del av denna vecka(, förutom imorgon då jag tänkt vila), för att försöka hitta tillbaka till skidformen inför helgens Grönklittsjakt. Efter Grönklittsjakten kommer jag träna ”på känn” ett tag, delvis beroende på hur vädret är. Förhoppningsvis kommer jag igång litegrann med cykelträningen då jag troligen kommer åka på ett träningsläger till Mallorca 4-11 maj, med andra skidåkare. Innan det, nämligen den 25:e april så kommer jag eventuellt delta i löptävlingen: Högborundan, som jag kom tvåa i förra året
Som sagt; träning ”på känn” fram till Mallorca-lägret i början av maj, sedan fokus på uppbyggnadsträning och även några terränglöptävlingar då och då. Frågan är bara vad jag ska göra i sommar, har nämligen inte hittat något riktigt sommarjobb ännu. Det löser sig förhoppningsvis.  
Nu vet ni hur jag haft det under påskhelgen och hur det ser ut framöver! frågor och/eller funderingar på det?
https://adamsteen.se/
Previous articleSista passet med gänget
Next articleSlut på påsken.

Related Articles

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

ICA-loppet 2024

God kväll! Idag har jag, precis som 2018, 2022 och 2023 deltagit i den lilla löptävlingen ICA-loppet här vid vår sommarstuga i Dala-Floda. Jag lyckades vinna...

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here