Högt och lågt, en regnig tisdag.

Tokerier tillsammans. Vi börjar nog båda två bli lite trötta på att bara vara hemma. 
Hej på er. 
Tisdag idag, fortsatt hemma och bedrövligt väder ute. Alfons är pigg, men har fortfarande snuva, hosta och slem i bröstet. Jäkla långdraget detta alltså. Min plan är att vara hemma en dag till, sedan får han åka till sin mamma och jag får återgå till jobb. Få se hur den planen faller ut då. 
Jag fick ett mail idag om att en läsare på bloggen skaffat mobiloperatören Fello via min länk. Detta ger den nya användaren en ytterligare månad med halva priset och mig en gratis månad. Så passa på att byt till Fello, som använder sig av Telias nät. Jag bytte till Fello från 3 för något år sedan och har varit sjukt nöjd ända sedan dess. Numer så köper jag mobilen kontant och kan sedan använda mig av Telias nät till en galet låg månadskostnad. Rejält sparad krona. 
Det blir nog inte så många knop gjorda idag heller. Men det är lika bra det, så att Alfons får chans att bli helt frisk. Jag har som vanligt en planerad vilodag idag när det är tisdag. Känner mig lite smått ledbruten i kroppen, framförallt från söndagens löpband och efterföljande styrka. Härligt. 
Igår så började jag kolla på serien ”Narcos” på Netflix. Den verkar riktigt lovande faktiskt. Sen på bollen på denna serie, men den har ju blivit lovordad av många. Skönt att ha hittat en ny serie igen. Tycker tiden mellan serier man gillar är lite småseg faktiskt, det blir mest letande och ofokuserat tittande på något man inte gillar. Nyligen har jag kollat ”Jägarna” på Cmore, samt ”Heder” och ”Huss” på Viaplay. Fick kämpa länge med att hitta någon gammal mailadress som inte varit registrerad på deras sidor, för att på så sätt kunna nyttja gratiserbjudandet. Det räcker med att betala för en streamingtjänst. 
Ha en fin tisdag!
https://adamsteen.se/
Previous articleTryckeri
Next articleLångtråkigt hemma

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here