Hoppar över eftermiddagspasset.

Hej allihop.
Jag skulle egentligen köra ytterligare ett distanspass idag, men jag väljer att stå över det då jag känner mig sliten och trött. Vill ju vara pigg inför helgens lopp; Bessemmerloppet
Om ni missat att jag skriver artiklar inför och efter varje OS-lopp på längd, så säger jag det igen. Sidans adress är: http://www.os-2010.se/  . Kolla gärna in den snygga och bra OS-siten!
https://adamsteen.se/

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

4 COMMENTS

 1. Har en fråga när det gäller skidåkning. Jag har åkt skidor nu nästan varje dag. Är super-nybörjare vilket betyder att jag inte åker fort eller med bra teknik och så.

  Frågan jag går runt och funderar på är hur mycket det belastar kroppen och så? Vet att det är svårt att säga men om man åker skidor alla dagar i veckan finns det då risk att man överbelastar kroppen eller kan jag jämföra en skidtur med ett styrkepass? Då det finns risk att skada kroppen om man inte låter kroppen vila då och då?

 2. Hej.

  Okej, okej.

  Givetvis tar skidåkningen på kroppen, men det sliter ju inte- och det är inte heller lika skadebenäget som t.ex löpning.

  Du kan kanske inte riktigt jämföra skidor med styrketräning. Det sliter ju inte alls lika mycket på musklerna som styrkan gör.

  Personligen så tycker jag att du bör vila en-två gånger i veckan, för återhämtningens skull.

  Hoppas du blev nöjd över svaret.

 3. tack! Jag vet att jag drog till med dåliga jämförelser! Men jag fick det svar som jag ville ha 🙂 tack!! Nu vet jag att jag kanske skall ta det lite lugnt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here