(Ho)Tällberg idag igen.

Godmorgon kära läsare.
Idag bär det av till Tällberg för en långdag med jobb igen. Skönt att få in timmar i ”jobbdagboken”, träningsdagboken blir desvärre ”lidande” med två dagars vila. Men däremot kommer min kropp att jubla, för som jag kände mig igår så var jag rejält sargad och sliten, blev tokstum bara av att gå uppför en halvbrant trappa. Det var också längesen jag vilade två dagar i sträck, så låt oss kalla det välbehövligt.

Jag kommer att åka mot Tällberg runt klockan 11. Troligen slutar jag inte fören efter 20.00 (i Tällberg, en timme i bil för att komma hem till Falun).

Jag slänger upp ett inlägg under dagen! 
   
https://adamsteen.se/
Previous articleKungen är tillbaka.
Next articlePoker.

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here