Inaktiv gårdag och ny vilodag

Nattning av favoriten. 
Hej och hallå. 
Det blev en lugn och skön dag hemma igår. Jag gick nästan på pricken 5 000 steg. Så speciellt aktiv var jag icke. Vi myste mest hemma jag och Alfons. En vända till Willys för inhandling av mat var det enda vi gjorde utanför dörren. Härligt att bara få vara tillsammans med Alfons, leka med honom och rå om honom. Tänk att jag skulle bli en sådan mjukis, men han får mig att smälta den lille mannen. Varje morgon vaknar jag upp med honom bredvid mig. Svårt att få en bättre start på dagen än det, speciellt när han vill kramas och säger hur mycket han älskar mig. Kämpigt sen att ta sig till jobbet när han berättar hur mycket han kommer sakna mig under dagen. 
Idag så blir det väl en något mer aktiv dag än igår. Jobbet kallar. Jag ska också ta en promenad på lunchen, för att få frisk luft. Det blir även en ny vilodag och fasta fram till middagen. 
Så mycket mer har jag inte att delge er just nu!
Ha en fin tisdag kamrater. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here