Inför helgens CX-cup

Under dagens jobb hittills så har jag instruerat fem stycken gymsugna personer, jag har hunnit med att städa och också kört lite mage/rygg för egen del. Tänkte sedan (som jag skrev tidigare) köra ett lättare rullpass på cirka en timme, där jag lägger in några spurter och en 3-5 minuter halvhård intervall för att väcka kroppen. 
Det har varit lite dåligt med kommentarer på slutet, kanske någon som har en fråga att ställa?   
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here