Ingarvet-GP med en vinst

Trots en sliten kropp så lyckades jag ändå få till ett bra pass på Ingarvet-GP och fick med mig en heatseger hem. Placeringarna blev: 1-2-2-4-4-5-5-5-6-6 = 13 poäng. Tror att jag i alla fall kom topp-5 i det 20-25 man starka startfältet. Johan Landström vann. Vi kunde alla konstatera att det kändes tomt och konstigt utan Henrik Öijer idag. Han var nämligen och cyklade halva cykelvasan-banan med MTB-proffset Tony Longo. Det var ju tydligen viktigare än Ingarvet-GP.
Vi avslutade det hela med ett gemensamt nedrullningsvarv runt Varpan, inga konstigheter.
Bilder, Strava, Garmin:
Göran Eriksson har full fokus.

Patrik Svensson står och pratar taktik.

Den fine Emil Gabrils skulle kanske ta bilder till bloggen?

Juniorgänget med Pontus Kastemyr, Oscar Svensson och Erik Wallén.

Halvsnabba stumben.

https://adamsteen.se/

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here