Ingen träning idag heller.

Goddag.
Idag var det ju tänkt att jag skulle cykla långpass, men då jag vaknade idag så var jag om än segare än igår, samt rätt så täppt i näsan. Så jag bestämde mig till Jimmie Johnssons och Rikard Tynells (det var dem jag skulle ha cyklat med idag) stora förtret att vila även idag.
Anledningen att jag är lite sliten är ju kort och gott att Torsby-lägret från tidigare i veckan sitter kvar. Jag har inte riktigt återhämtat mig, men det hoppas jag på att ha gjort så fort som möjligt!
Vi hörs senare. Så länge; ställ några frågor!
https://adamsteen.se/
Previous articleNytt.
Next articleIdag ska jag springa.

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here