Ingen träning idag heller.

Goddag.
Idag var det ju tänkt att jag skulle cykla långpass, men då jag vaknade idag så var jag om än segare än igår, samt rätt så täppt i näsan. Så jag bestämde mig till Jimmie Johnssons och Rikard Tynells (det var dem jag skulle ha cyklat med idag) stora förtret att vila även idag.
Anledningen att jag är lite sliten är ju kort och gott att Torsby-lägret från tidigare i veckan sitter kvar. Jag har inte riktigt återhämtat mig, men det hoppas jag på att ha gjort så fort som möjligt!
Vi hörs senare. Så länge; ställ några frågor!
https://adamsteen.se/
Previous articleNytt.
Next articleIdag ska jag springa.

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here