(Ingen) Vasastafetten idag

Idag skulle jag egentligen ha representerat min kära löparklubb Sågmyra SK på vasastafetten. Men jag törs inte åka iväg på det med tanke på barnafödande och hur nära det är, det kan ju bara slå till nu. Därför håller jag mig hemma. Lite trist nu när jag tror hälsenan är bra. Får se om jag kan springa onsdagens älven runt då, anmälde mig dit igår i alla fall, det är ju här i närheten och enklare/snabbare att hinna hem. 
Vaknar upp till regn idag. Igen. Det har ju regnat i princip hela sommaren. Varenda dag. Kanske inte riktigt då, men det känns så just nu. Ska i alla fall ut på skateskidorna en sväng, hur länge det blir får vi se. 

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here