Inget race för mig i helgen.

Åh, fy fan alltså! 
Jag nämnde ju igår att jag hade ont i kroppen och var stel på morgonen. Det gick ju över sedan under dagen och jag tränade på eftermiddagen. Men sen började jag må sämre och konstigare. Jag orkade inte äta upp middagen, började skaka, frossa och huttra. Gick till sängs före klockan 20, iklädd långkalsonger, underställströja, strumpor, mössa och en filt. Pendlade mellan sömn och vakenhet hela natten. Sängkläderna var helt sjöblöta. Sjukt hög vilopuls under natten: 67 enligt min Garmin. Vet inte exakt hur den räknar, den tar inte lägsta puls iaf, snarare någon form av medelvärde. Vanligen brukar den visa 45-55 ungefär. Klockan har även andra funktioner såsom ”Body battery” (energi i kroppen), sömn och stress (HRV-värde, alltså variationen mellan hjärtslagen). Alla dessa värden visas idag mycket sämre än vanligt. Lågt body battery, dålig sömn och hög stress. 
Helt förstörd. Ont så inåt helvete i huvudet, värre än den värsta bakfylla. Fryser och svettas om vartannat. Värk och öm i kroppen. Har just nu orkat tagit mig till soffan. Strax innan så tog jag febern och den visade 38,1. Brukar inte ta den så ofta, så jag vet inte om det är högt eller lågt. 
Som ni förstår blir det ingen tävling i Skövde imorgon. Tråkigt såklart. Men det finns inte så mycket att göra mer än att bara vila och ta det lugnt. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

11 COMMENTS

  1. Krya på Dig!
    Kommer och hejjar på Dig om du kommer till Skövde och tävlar någon annan gång 🙂
    Mvh ett Adam Steen fan

  2. Stak-Farsan dyker oftast upp i sämre tider…men, tog mig friheten att kolla historien för mitt minne sa mig något, och…16Feb 2020 du förkyld/sjuk…Feb känslig månad för unge Herr Steen…planera noga vad du ska/bör göra den närmsta tiden (viktigast helt frisk, inte chansa)- titta bakåt undvik upprepande av samma misstag…Du har synnerligen gedigen träningsbakgrund fram tills nu, sitt lugnt i båten, inga psykpass för att kolla av tider/jämföra, lita på att arbetet som är gjort är intakt…hämta hem överskott..våga vila dom där extra dagarna…det kommer INTE göra dig till en sämre skidåkare, går du på för tidigt, bör du vid detta laget ha lärt dig vad som händer…
    Krya på dig – med förhoppning om en fin 1a Söndag i Mars… 🙂

  3. Som du är saknad! Ja, det ligger något i allt du skriver som vanligt. Tack för det! 🙂 hoppas jag blir frisk snabbt och att det inte är det här pandemi-viruset jag dragit på mig bara!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here