Inte många timmar idag (skruvat cykel)

Pissvädret till trots var det en magiskt fin himmel under kvällens träningspass

Himlen brann där ute inatt

Hej!

Hoppas verkligen ni har sett min senaste vlogg med POLISFÖRHÖR och årets LÄNGSTA pass!? Om inte så är det hög tid nu!

Idag var nog tanken från början att träna åtminstone tre timmar. Men det kom saker emellan, nämligen min nya cykel, närmare presentation kommer:

Jag skruvade ihop den, bytte till ett par nya Vittoria-däck jag hade liggandes och fixade lite annat. Helvete vad tighta däcken var, tog en evighet att få på dessa! Tiden gick, tanken var länge att cykla tre timmar, jag hade till och med tagit fram cykellampor. Men när klockan började närma sig 22 och det dessutom började regna (igen) gick luften ur mig. Istället  snörade jag på mig mina Hoka Clifton och gav mig ut på en lättare löptur.

Löpningen blev ännu en gång ett varv runt Bysjörundan, men denna gång åt motsatt håll mot tidigare, dessutom var jag upp på Sjöberget och vände.

Det slutade på mediokra 65 minuter och 13,8 kilometer. Knappt bättre än inget. För att inte dega ihop fullständigt så körde jag maxstyrka och maghjul efteråt.

Imorgon hoppas jag på cykelpremiär, men jag vägrar cykla i regn. Dessutom hade jag behövt kapa framgaffelröret också, det blir natt igen, det har vi nog alla förstått redan nu. Men det är åtminstone kul!

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here