Intervallpass 4/8

Då var skateintervallerna avklarade. För mig blev det 4+4+7+5+5 = 25 min. Jag skulle köra med storfräsarna: Johan Granath, Peter Arnesson och Daniel Nordebo. Men det blev ett lite för tufft tempo för mig. Med tanke på att jag kört hårda intervallpass innan och skall köra hårda efter så var det lika bra att köra i mitt eget lite lugnare tempo. Jag fick upp pulsen väldigt bra nu på eftermiddagen igen, så jag får vara nöjd. Jag åker även fortare än förra skateintervallpasset trots att det idag gick lite tyngre i spåret. Träningen ger resultat sakta men säkert!

Jag sökte på Wikipedia idag under ordet ”intervall” står följande:

”Ett intervall har flera betydelser: I fråga om tid talar man också om intervall – mer specifikt, tidsintervall. En tidsperiod (eller ett tidsintervall) är ett avstånd mellan två punkter (händelser) i tiden. Tidsperioder mäts typiskt med klockor och kalendrar. Begreppet tidsperiod används också ofta om epoker, till exempel stenåldern, vikingatiden, industrialismen och 1970-talet.”

Är det de jag håller på med dessa dagar!? Det lät ju faktiskt inte lika jobbigt som det känns i så fall 🙂

Allt för nu!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here