Intervallpass 4/8

Då var skateintervallerna avklarade. För mig blev det 4+4+7+5+5 = 25 min. Jag skulle köra med storfräsarna: Johan Granath, Peter Arnesson och Daniel Nordebo. Men det blev ett lite för tufft tempo för mig. Med tanke på att jag kört hårda intervallpass innan och skall köra hårda efter så var det lika bra att köra i mitt eget lite lugnare tempo. Jag fick upp pulsen väldigt bra nu på eftermiddagen igen, så jag får vara nöjd. Jag åker även fortare än förra skateintervallpasset trots att det idag gick lite tyngre i spåret. Träningen ger resultat sakta men säkert!

Jag sökte på Wikipedia idag under ordet ”intervall” står följande:

”Ett intervall har flera betydelser: I fråga om tid talar man också om intervall – mer specifikt, tidsintervall. En tidsperiod (eller ett tidsintervall) är ett avstånd mellan två punkter (händelser) i tiden. Tidsperioder mäts typiskt med klockor och kalendrar. Begreppet tidsperiod används också ofta om epoker, till exempel stenåldern, vikingatiden, industrialismen och 1970-talet.”

Är det de jag håller på med dessa dagar!? Det lät ju faktiskt inte lika jobbigt som det känns i så fall 🙂

Allt för nu!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here