Inventering

Hej hej.
Äntligen har man räknat klart för dagen, det var ju inte direkt en eller två varor som skulle räknas om jag säger så. Flera hundra olika sorters varor skulle räknas, inventeras och bokföras. Nu är i alla fall trädgårdsavdelningen på City Gross klar för den som undrar. Efter jobbet åkte jag ut till OK/Q8 Hälsingberg för att tvätta min bil invändigt och utvändgt, tyckte det var dags då den sett ut som en dammhög i ett flertal veckor.
Nu är planen att träna, men som jag skrivit så har jag varit seg från och till några dagar, vilket jag tror beror på min antiinflammatoriska medicin jag äter för handleden (som faktiskt blivit lite bättre, nästan inget knarr alls i den nu). Så vi får se hur jag gör, tänkte ta det lugnt ett tag nu i alla fall. Men livet och träningen är ju som de flesta vet inte en rak väg utan det kommer alltid lite svackor och dalar, skam den som ger sig!
Tisdag kväll är det öppna korta terräng-DM (4 kilometer) här i Falun, närmare bestämt Stångtjärn. Där ska jag medverka och man får hoppas på ett skapligt resultat där. Mer om det närmare tisdag.
Vi hörs sen, simma lugnt!
https://adamsteen.se/
Previous articlePiggare idag
Next articleDagen i bilder

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here