Jag har namnsdag idag, osv

Hej hej, idag har jag namnsdag, tack tack. Står och handlar lite aktier som ni ser på bilden ovan, det får bli min namnsdagspresent till mig själv. Tänkte jag skulle bli miljonär innan jag fyller 30, hur jag nu ska lösa det, inte bara rent ekonomiskt.. 
Igår kväll så såg vi en riktigt bra film; War Dogs. Jag gillar ju Jonah Hill, kan inte låta bli att skratta ens när jag ser honom och sin sjuka uppsyn. Men min allra största favoritskådespelare är faktiskt Mark Wahlberg, han är riktigt mäktig tycker jag. När vi ändå är inne på sidospår så kan jag berätta att jag läste ut boken STHLM Delete av Jens Lapidus igår, den var sjukt bra! Nu ska jag börja på Lars Keplers senaste bok; Kaninjägaren. Har läst de andra böckerna från pseudonymparet och gillar dom verkligen.
Nog om sidospår. Jag är strax på väg till Lugnet för att att avverka ett tröskelpass skate. Det blir tufft men välbehövligt! Återkommer senare, simma lugnt så länge!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here