Jag hatar lördagar + SM-Brons!

Ja, ni läste rätt. 
Det spelar liksom ingen roll hur jag gör, vad jag skriver, eller om jag skriver. Besöksstatistiken på bloggen under lördagar är låg, skrämmande låg. Redan på fredagen så börjar tappet, svackan, kalla det vad ni vill. Eller egentligen så börjar tappet redan på måndagen, dagen efter söndagen som är den bästa dagen. Så, likt en sinuskurva går min besöksstatistik, vecka ut och vecka in. Är det lika för er andra som har blogg eller hemsida? 
Tycker detta är konstigt. Jag personligen läser lika många bloggar alla dagar i veckan, visserligen har jag inget jobb (läs; liv). Men majoriteten av folket som jobbar gör ju det måndag till fredag. De flesta är alltså lediga på helgerna, ledig = mer tid till att läsa bloggar! Men tydligen håller inte min ekvation riktigt måttet i praktiken. 
Idag ska jag jobba i sportbytet, träna, och inte så mycket mer. 
Sådär, då var det ur världen. 
Till sist, stort grattis till Kalle Gräfnings, Fredrik Östberg och Mikael Östberg som bärgade hem bronset till Falun-Borlänge SK i gårdagens SM-Stafett! Riktigt skoj, framförallt då det på internet samt i lokaltidningarna enbart står om IFK Mora SK och i princip aldrig om Falun-Borlänge SK. Först lagsegern i Vasaloppet och nu bästa dalalag på SM-stafetten. Falun-Borlänge SK, dalarnas bästa skidklubb på herrseniorsidan? Inte omöjligt i alla fall. 
https://adamsteen.se/
Previous articleI baren
Next articleSkitväder!

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here