Jag lever, lång fasta och lite annat

Tisdagar är picknickdag på dagis, eller förskolan om vi ska vara mer politiskt korrekta, något jag verkligen försöker vara här på bloggen.. 
Hej på er. 
Jag lever och jag frodas. Gårdagen var ju inte någon höjdardag rent mående-mässigt. Fy fan säger jag bara. Jag bestämde mig efter att jag lagt och läst för Alfons att själv också lägga mig direkt. Det tog som vanligt tid att komma till sängen efter alla kvällsbestyr, kort kisspromenad med Boris och så vidare. Men klockan 20,00 så lyckades jag i alla fall att släcka lampan och somnade ganska snabbt därefter. Väldigt skönt måste jag säga. Jag vaknade en gång klockan 03,40 för att gå upp på en liten gubb-pinkning. Därefter sov jag till klockan väckte mig 06,25, minuten därefter stormade Alfons och Boris in. Alla pigga och glada. Även jag kände mig som pånyttfödd, inte illa och jävligt glad över det. Det där med sömn är kanske inte så dumt.. 
Morgonen bestod av att ge grabbarna mat, klä på oss och pipa iväg till dagis (nu, var vi där igen, förskola, dagis, what ever). Det flöt på enligt plan och väl hemma igen så tog jag den sedvanliga cykelturen med Boris runt sportfältet för att på så sätt rädda inredningen hemma från hans bitanden. Det har hittills fungerat bra, peppar, peppar. 
Även idag väntar det en vilodag. Det kan nog vara bra med tanke på hur sliten jag var i helgen och med hur magen var igår. Jag har dessutom inte tid för att träna på tisdagarna när jag har Alfons. Istället får jag försöka fokusera på bra träning framöver. Det är även kortvecka med ledigt torsdag och fredag, så nog kommer jag hinna träna bra då. Hoppas bara kroppen spelar på lag! 
Hoppas dock på att vädret och kroppen är på cykelhumör i eftermiddag så jag kan hämta Alfons på det sättet och slipper slita på Benzen. 
Det är inte bara dåligt att jag mådde piss igår, det har inneburit att jag fått en fin fasteperiod sedan söndags kväll fram till förhoppningvis ikväll. Cirka 45 timmar utan föda blir det och det kan behövas kan jag lova. Vågar knappt ställa mig på vågen, eller kolla i spegeln för den delen. Måste försöka låta bli godsaker även på helgerna alltså. Inte nog med att jag blir uppsvälld och fet. Jag har även en betydligt högre vilopuls på säkert 5-10 slag när jag äter godis och socker. Men det är svårt att låta bli det. På veckorna går det bra, men när det är helg och ledigt så har jag vant in mig i någon form av falsk trygghet med att äta sötsaker. Skärpning Adam! Får försöka byta ut det mot chips först kanske, sedan nötter och popcorn. Borde ju vara bättre för vilopulsen och återhämtningen åtminstone. 
Hörs imorgon! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here