Jag vill ha sovmorgon

Godmorgon.
Idag hade det varit så skönt att få ligga kvar i sängen. Jag börjar bli rätt trött av jobbet och träningen. Imorgon jobbar jag också och då börjar jag redan vid sju, efter det jobbet så ska jag jobba åt Lugnets Äventyr med en svensexa. Det blir en lång dag, men det går bra. Nu ska jag jobba, sen träna distans av nåt slag idag är det tänkt.
https://adamsteen.se/
Previous articleSliten
Next articleTräna.

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here