Jobb och jobb!

Nyss hemkommen från jobbet på Lugnets Äventyr. Riktigt kul är det, idag var det ett GPS-äventyr för Falu kommun – omsorgsförvaltningen som stod på programmet. När vi var klara med det så gick jag och min kollega på Lugnets Äventyr; Oscar Ekstam in i Race room för att testa STCC-simulatorerna. Så att vi skulle kunna fixa allt själva inför morgondagens och fredagens jobb!

Jävlar vilket kanonväder det var idag alltså, solen sken och det var tokvarmt ute. Nypistade spår på Lugnet, där träffade jag på en tävlingsklädd GUF nämligen: Gustav Hall och Emil Brindbergs, dessa två herrar höll på med att spela in lite ”actionfilmer” som Gustav uttryckte det. När jag såg dem skulle de precis köra en impuls med stillastående start, det gick sådär för Emil, som kom ett halvt stavtag innan staven small av!

Nu ska jag spela NHL09 online!
Förresten: Jag ska byta idrott, ska nämligen börja satsa på cykel och då landsväg, det kommer att bli spännande!
Vi hörs imorgon!
https://adamsteen.se/
Previous articleLänktips:
Next articleLugnets Äventyr

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here