Jobb och jobb!

Nyss hemkommen från jobbet på Lugnets Äventyr. Riktigt kul är det, idag var det ett GPS-äventyr för Falu kommun – omsorgsförvaltningen som stod på programmet. När vi var klara med det så gick jag och min kollega på Lugnets Äventyr; Oscar Ekstam in i Race room för att testa STCC-simulatorerna. Så att vi skulle kunna fixa allt själva inför morgondagens och fredagens jobb!

Jävlar vilket kanonväder det var idag alltså, solen sken och det var tokvarmt ute. Nypistade spår på Lugnet, där träffade jag på en tävlingsklädd GUF nämligen: Gustav Hall och Emil Brindbergs, dessa två herrar höll på med att spela in lite ”actionfilmer” som Gustav uttryckte det. När jag såg dem skulle de precis köra en impuls med stillastående start, det gick sådär för Emil, som kom ett halvt stavtag innan staven small av!

Nu ska jag spela NHL09 online!
Förresten: Jag ska byta idrott, ska nämligen börja satsa på cykel och då landsväg, det kommer att bli spännande!
Vi hörs imorgon!
https://adamsteen.se/
Previous articleLänktips:
Next articleLugnets Äventyr

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here