Jobb och träning.

Godmorgon!
Idag ska jag jobba i sportbytet mellan 10-14. Därefter hade jag tänkt att köra lite styrka gym, jag måste ju få igång de här trötta musklerna jag har. Efter styrkan hade jag tänkt köra lite rullskidor skate och kanske också någon impuls.
Vi får hoppas att kroppen känns bra, så kanske jag tävlar i Idre till helgen. Annars följer jag med upp dit för att få lite skidvana. I och med att jag missade bruksvallarnalägret så var det ju ett tag sen jag stod på ett par längdskidor. Nästan så att jag glömt bort åt vilket håll man sätter skidorna.
Jag skriver mer sen.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here