Jogg, testcykel och jogg

Jag har tränat idag med.

Sprang upp till Lugnet. Satte mig på en testcykel, lyckades hålla 300 watt i 1,05 minuter, sen var benen godnatt. Grisade på i ytterligare 29 minuter (självklart på mycket lägre watt) där jag varierade mig mellan att stå och sitta.

Avslutade min halvtimme med att lägga mig utslagen på golvet i sann Stum-Adam Steen-anda. Snittpulsen på cyklingen blev 176 och maxpulsen 191. Då var det ändå benen som det gjorde ondast i.

Avslutade passet med att jogga hem. Kunde inte springa långsammare än det jag gjorde, och hade ändå en puls kring 160! Fin..

Nu är jag på gymet och jobbar till 20.

https://adamsteen.se/
Previous articleCykelcross till salu!
Next articleJAG KLARADE DET!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here