Känd från Wickströms blogg och Falun Borlänges nya tävlingsdräkt!

Igår hade jag äran att få vara med på Erik Wickströms blogg. Alltid stort att få vara med på den mäktiga bloggen, han är väl en av få skidbloggar i Sverige som är större än min (så vitt jag vet), fick ett jävla uppsving i besökarantalet igår, tack för det Erik. 
Anledningen till att jag fick vara med var att jag skickade honom en bild på mig i Falun Borlänges SKs nya tävlingsdräkt från Swix
Roligaste från inlägget var följande stycke:
”Något som är speciellt med Adams blogg är att den delvis saknar självcensur, så inlägg om impulser, 10”/20”-intervaller och träningspass med Dalarna Sport Academy varvas med text om bitterhet, kärleksbekymmer och märkliga reklaminlägg om däckfirmor och dylikt.”
https://adamsteen.se/

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here