Klassiskt, 49 km

Hej!

Jaha, varför har du inte tittat på senaste vloggen, kommenterat den och gillat den? Men framförallt, varför prenumererar du inte på kanalen?!

Idag har jag dragit igång träningen igen, efter gårdagens vilodag. Dock känner jag mig allt annat än fräsch. Nattens sömnmängd landade på sinnessjukt låga 2 h 51 minuter. Fan vad less jag blir. Men det är bara helt omöjligt att kunna somna, jag ligger klarvaken i timmar, samtidigt som det kryper och kliar i ben/vader. Kul!

Passet denna gång blev 3 h 05 min och 49,1 kilometer klassiskt på Elpex 4. Först blev det en runda runt i Borlänge, med bland annat en tur upp till Bergebo och sedan vidare runt Bomsarvet. Andra hälften av passet höll jag till i Skräddarbacken. Inte mycket övrigt att skriva hem om, det blev ett lagom pass i mängden.

Efter passet spolade jag av alla mina rullskidor som var fulla i damm/grus och även tvättade jag ur remmar + handtag. Remmarna var fyllda med cirka ett halvkilo snor vardera från ett antal timmars slit…

Styrkan för dagen blev gluteus-övningar.

Hej på er!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here