15 x 4 min

Uppvärmd och redo för stakintervaller

Hej!

Idag har jag varit på skolavslutning för eleverna. Ni lär väl ha sett bilder på mig till leda på mina övriga sociala kanaler. Men för er som missat såg jag ut såhär:

Härlig känsla att gå i kostym! Denna dag har varit den enda på jobbåret där jag tar bilen, just för att jag brukar ha kostym.

Efter ovan event så har jag tränat också. Och även blivit förbannad.

På slutet av passet när jag ska ta mig över bron omkring Bomsarvet och Övermora så är det en dåre som skäller på mig. Det är en bro med enkelt körfält och med trafikljus på. Bredvid finns en smal träbelagd cykel/gångbana som är alldeles för dålig att åka rullskidor på. Istället brukar jag åka på bilvägen, vilket gått bra under de sju år jag bott här utan ett ljud från andra bilister. Många brukar bara köra och möta mig på den enkelspåriga bron, andra väntar. Denna person väntade, trots att jag åkte sjukt nära kanten. När jag kommit över bron vevar han ner rutan och säger: ”du har en cykelbana för det där ditt jävla pucko!”. Personen ser ut som en som ätit semlor till frukost, lunch och middag de senaste 15 åren så jag svarar tillbaka: ”håll käften ditt feta jävla äckel!”. Sen var det inget mer med det.

Själva passet gick ändå helt okej. Jag körde 15 x 4 minuter, med 1 minut vila/lugn åkning mellan varje. Förskonad från vind var jag för en gångs skull också, vilket var oerhört skönt!

Snittet över alla intervallerna landade på 21,7 km/h på Elpex 4, vilket jag får vara nöjd med!

Passet landade totalt på 47 kilometer och 2 h 35 minuter. Dagens avslutades sedan med maxstyrka!

Previous articleKlassiskt, 49 km
Next articleKvälls-skate

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here