Klassiskt i kylan

Fina förhållanden idag, men kallt!

Tjena!

Dagens träningspass blev klassisk stil. Två timmar och 31 kilometer åkte jag denna gång. Fem impulser stakning hann jag med också. Det blev en tur utefter Falun Borlänge-spåret där jag helt enkelt åkte en timme bort och så en timme hem. Svårare än så behöver det inte vara faktiskt.

För en gångs skull kändes inte ett tvåtimmarspass oändligt långt, det måste ju ändå vara bra betyg. Spåren var fina och det kändes helt okej. Tack och lov hade jag värmestrumpor på mig, så jag slapp frysa i denna bittra vinter!

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here