Klassiskt i kylan

Fina förhållanden idag, men kallt!

Tjena!

Dagens träningspass blev klassisk stil. Två timmar och 31 kilometer åkte jag denna gång. Fem impulser stakning hann jag med också. Det blev en tur utefter Falun Borlänge-spåret där jag helt enkelt åkte en timme bort och så en timme hem. Svårare än så behöver det inte vara faktiskt.

För en gångs skull kändes inte ett tvåtimmarspass oändligt långt, det måste ju ändå vara bra betyg. Spåren var fina och det kändes helt okej. Tack och lov hade jag värmestrumpor på mig, så jag slapp frysa i denna bittra vinter!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here