Skateintervaller och lite maxstyrka

Det ska då vara så kallt jämt. Idag blev det byte av handskar i bilen vid halvtid pga frös sönder händerna och ullstrumpor som pjäxöverdrag

Hallå!

Vill ni ha vloggar så lär ni väl se på dom?! Annars är det liksom ingen idé. In och kolla den senaste nu från Orsa Grönklitt Ski Marathon, nu och inte sen!!

Jag har idag kört skateintervaller i Bergebo. Men jag har givetvis jagat timmar också. Det blev en lång uppvärmning på 90 minuter, med fem impulser. I botten av spårbädden var det stenhårt och halvt isföre, uppepå det låg det 4-5 centimeter kärv nysnö, så det säg något jävulskt. Att det ska vara så svårt att dra/packa nytt..

Intervallerna var förlagda runt det elljusupplysta 2,5 km-spåret och jag körde 10 x 4 min (1 min vila) + 10 x 10”-20”. Trots det tunga föret lyckades jag ändå snitta 21,3 km/h, pulsen var dock inte jättehög med en maxnotering om 174 slag/minut. Men jag blir mest stum när det är tungfört och får inte riktigt upp pulsen.

Mot slutet av intervallerna kom pistmaskinen ut, men på de ställen där den hunnit pista blev det istället galet mjukt så skidan sjönk 10-20 centimeter i varje skär, vilket gjorde att nysnön var att föredra sjukt nog.

Nåväl, det blev ett bra pass och jag fick flåsa lite åtminstone. Det slutade på tre timmar prick och 49,8 kilometer. Som avslutning hemma körde jag två set av min maxstyrka + maghjul!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here