Klassiskt, skidskola och ny Garmin

Klassisk skidåkning med fäste idag!

Hej!

Idag har jag fått en del gjort. Jag började med klassisk skidåkning, givetvis i ett nytt kräksnöande, vilket gjorde det tungfört. Jag åkte 75 minuter bortåt längs Falun-Borlänge-spåret och vände därefter hemåt igen. Det landade på 2 h 35 minuter och blygsamma 32,9 kilometer.

På hemvägen från träningen fick jag ÄNTLIGEN ett leveransbesked om att min Garmin gick att hämta ut:

Garmin 955 Solar / Garmin 255S

De 15 dagarna utan min 955 var nog värd väntan med tanke på att jag fick en splitterny i kartong! Skönt! Som jag saknat denna.

På eftermiddagen har jag varit upp ytterligare en gång till Bergebo för att ha en skidlektion i stakning för två personer. Det var kul och jag tror de fick med sig lite nycklar att jobba med! Även du har möjlighet att boka en skidlektion med mig:

Mobil: 076 – 166 49 97

Mail: [email protected]

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here