Klassiskt, skidskola och ny Garmin

Klassisk skidåkning med fäste idag!

Hej!

Idag har jag fått en del gjort. Jag började med klassisk skidåkning, givetvis i ett nytt kräksnöande, vilket gjorde det tungfört. Jag åkte 75 minuter bortåt längs Falun-Borlänge-spåret och vände därefter hemåt igen. Det landade på 2 h 35 minuter och blygsamma 32,9 kilometer.

På hemvägen från träningen fick jag ÄNTLIGEN ett leveransbesked om att min Garmin gick att hämta ut:

Garmin 955 Solar / Garmin 255S

De 15 dagarna utan min 955 var nog värd väntan med tanke på att jag fick en splitterny i kartong! Skönt! Som jag saknat denna.

På eftermiddagen har jag varit upp ytterligare en gång till Bergebo för att ha en skidlektion i stakning för två personer. Det var kul och jag tror de fick med sig lite nycklar att jobba med! Även du har möjlighet att boka en skidlektion med mig:

Mobil: 076 – 166 49 97

Mail: [email protected]

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here