Lagade mat igår kväll!

Jaha, nu verkar det här ha blivit någon jävla matblogg också?! Men eftersom att den (tillfälligt?) inte är någon bitterblogg så kan jag ju passa på att fylla på med andra bitar. Även om bitterhet och till viss mån hat är något av det vackraste som finns. 
Ja ja, åter till den här maten då. Efter att Anton Persson tipsade mig om bananpannkakor i måndags så tänkte jag att detta måste testas. Så igår kväll ställde jag mig vid spisen för första gången i denna lägenhet (bott här sedan augusti 2013) och för första gången på säkert tio år. För finns det något jag verkligen hatar och inte har ro till att göra för fem öre så är det att (ensam) stå och laga mat, det klarar inte mitt psyke. Men tro på fan att det fungerade rätt bra igår. Nu var inte bananpannkakor världens mest avancerade maträtt kanske, men jag har åtminstone lagat mat nu. Gott som skräcken var det dessutom, plus att det är nyttigt. Till pannkakorna så åt jag hallon, blåbär och sockerfri kvarg. Hoppas jag kan fortsätta äta denna maträtt på kvällarna framöver nu, så jag någon gång kan få uppleva mitt livsmål: Att bli deff!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

4 COMMENTS

  1. Världens sämsta start på denna matblogg, du måste ju för helvete lägga ut receptet också! 🙂

  2. testade också detta efter att du skrev det igår. tolkade dock receptet bokstavligt, körde helt naturellt och lätt vidbränt….smakade för jävligt! 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here