Långfrukost och soffhäng

 
 
Här sitter vi i soffan och vräker oss; helgfirarna och frukostätarna
Tjena tjena. 
Skönt med sovmorgon idag. Det är man värd ibland. Också skönt att ta en långfrukost i soffan i gott sällskap och med TV:n på. Annars så äter jag alltid min frukost på stående fot i köket. Ibland behöver man slappna av och ta det lite lugnt. I alla fall jag. 
Tänkte väl inom en snar framtid bege mig mot Bergebo för att åka ett klassiskt pass på mina twin skin. Temperaturen visar på strax över nollan, så man kan nog räkna med tungfört men bra fäste. Ska endast köra lugnt ändå. 

Imorgon kör jag tävlingen ”Järnaspelen” i Dala-Järna. Först skulle det vara 15 kilometer klassiskt, men snöbrist tvingade dom att ändra till sprint klassiskt. Det är bra träning och en ganska kul tävlingsform, så det blir nog bra. 

Hörs senare kamraterna!
https://adamsteen.se/
Previous articleSkejtat med en indian
Next articleTre timmar i Bergebo

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

  1. Du lär ju testa runt lite i dina nya hemtrakter. Skräddarbacken, Mellsta och framförallt Gyllbergen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here