Lat med liggsår

Det har inte blivit många knop gjorda idag vill jag lova. Sedan förra blogginlägget så har jag gått till Dala wärdshus, ätit lunch och gått tillbaka. Det är alltså det enda jag tagit mig för idag. Resterande tid så har jag suttit eller legat i soffan. Börjar få liggsår. Jag är nog en av världshistoriens lataste människor, när det kommer till annat än träning. Men men, vad gör väl det. Man måste ju försöka samla lite energi och kraft ibland också. 
Resterande del av denna dagen kommer nog spenderas i soffan. Blir kanske en film eller serietittande. Känner verkligen att jag har varit till stor nytta och en rejäl tillgång för mänskligheten idag, eller egentligen under den senaste veckan, nej förresten; hela livet. 
Vi hörs imorgon! 

https://adamsteen.se/
Previous articleGamla bilder, del 1
Next articleGamla bilder, del 2

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

  1. Ny rapport från Götlaborg. Fest hos din kamrat Hellström!!!
    12 nya varianter av humle och malt under lördage
    Ingen tendens till förkylning. Kungligt!

    Take care!

    "W"

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here