Lättare gympass och nästan 100 i bänk!

Fan, jag hade så jävla gärna velat skriva att jag tog 100 i bänkpress idag, och det var så sjukligt nära, men icke denna gång. Jag körde ett lättare gympass än vanligtvis idag, bara för att hålla musklerna aktiverade. Som vanligt så hankade jag mig ett varv runt Kolgården, och sedan så blev det återigen ett gympass på Actic Britsarvet. Följande kördes där:
– Bänkpress 1 x 3 90 kilo, 1 x 2 95 kilo, 3 misslyckade försök på 100 kilo (första var riktigt nära)
– Latsdrag 1 x 3 90 kilo, 1 x 2 95 kilo, 1 x 1 100 kilo

– Magchrunches i maskin 3 x 5 91 kilo

– Enbenspress i maskin 1 x 3 132 kilo, 1 x 2 136 kilo, 1 x 1 141 kilo

– Tricepspress med hantlar 1 x 3 20 kilo, 1 x 2 20 kilo, 1 x 1 22,5 kilo

– Magövning med TRX-band 3 x 8 stycken

– SkiErg 3 x 20 sekunder, motstånd 8, 106 – 108 meter

Joggade avslutningsvis ett varv runt Kolgården. Är nu härligt skakig i musklerna, men inte lika trött som efter dom vanliga gympassen. 
Nu får jag önska er en fortsatt trevlig söndagskväll, puss och kram. 
https://adamsteen.se/
Previous articleGrillning
Next articleWebbyrå

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here