Ljud och bild

Tjenare mina kära läsare.

Här kommer ett litet inlägg kring ljud och bild. För jag tror väl att de flesta vet att det är viktigt med ljud och bild?! Något man kanske inte alltid lägger märke till, exempelvis om man kollar filmer, då följer man ju med i utvecklingen och märker liksom inte att ljud och bild sakta blir bättre. Men kollar man tillbaka på lite äldre filmer så märks det ju hur mycket bättre nya filmer är. Det har nästan gått så långt att jag inte vill kolla på gamla filmer, då jag upplever kvaliteten så dåligt. Min gräns går någonstans vid år 2000. 
På andra ställen där ljud och bild är viktigt så finns ju konserter och spelningar. Det vore ju en mardröm att komma på en konsert med favoritartisten och uppleva ett ljud, samt bilder som håller låg kvalitet. Detsamma gäller ju vid olika tal eller föreläsningar, det viktiga försvinner ju liksom i dålig kvalitet. 
Hos AA-video så kan du få hyra allting inom AV-system (audio, video), så att ditt föredrag, din konsert, din fest, eller vad det nu kan handla om håller så god klass som möjligt! 
För mig så är det viktigt när jag kollar film att både ha bra ljud, knivskarp bild, men också ett mörklagt rum. Saknas något av detta så blir upplevelsen av filmen mycket sämre och helhetsintrycket av filmen blir dåligt, trots att handlingen kanske är bra. 
https://adamsteen.se/
Previous articleHemma igen
Next articleEtt blandat skidpass hemikring

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here