Löpdistans och spänst

Goddag.
Återigen sitter jag i Bosöns bibliotek och uppdaterar min blogg för att stilla er nyfikenhet. Nu i förmiddags körde vi ett löppass där vi utgick ifrån Bosön, sprang till grönsta gärde, runt fyra kilometern (som används på Lidingöstafetten) och hem. När vi kommit tillbaka till Bosön så sprang vi iväg cirka 1,5 kilometer till ett freestyle-hopp som går rätt ut i sjön, i anslutning till hoppet finns det hyfsat långa och branta trappor som vi körde lite olika spänsthopp i.
Nu är det dags för lunch och därefter vila. Eftermiddagspasset ska vara intervaller i närheten av Lidingöstarten (30 km-banan). Kroppen i allmänhet är fräsch, men från magen/ryggen och ner så har jag träningsvärk till tusen. Men jag stretchar som en tokdåre, så det blir nog bra!
Skriver mer sen. Hojhoj!
https://adamsteen.se/
Previous articleOmnämd på Cykelsida!
Next articleLöpintervaller

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here