Löpdistans och spänst

Goddag.
Återigen sitter jag i Bosöns bibliotek och uppdaterar min blogg för att stilla er nyfikenhet. Nu i förmiddags körde vi ett löppass där vi utgick ifrån Bosön, sprang till grönsta gärde, runt fyra kilometern (som används på Lidingöstafetten) och hem. När vi kommit tillbaka till Bosön så sprang vi iväg cirka 1,5 kilometer till ett freestyle-hopp som går rätt ut i sjön, i anslutning till hoppet finns det hyfsat långa och branta trappor som vi körde lite olika spänsthopp i.
Nu är det dags för lunch och därefter vila. Eftermiddagspasset ska vara intervaller i närheten av Lidingöstarten (30 km-banan). Kroppen i allmänhet är fräsch, men från magen/ryggen och ner så har jag träningsvärk till tusen. Men jag stretchar som en tokdåre, så det blir nog bra!
Skriver mer sen. Hojhoj!
https://adamsteen.se/
Previous articleOmnämd på Cykelsida!
Next articleLöpintervaller

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here