Lördag = Lugnets sportbyte

Godmorgon kära läsare!

Idag är det lördag, vilket innebär jobb på Lugnets Sportbyte och idag hoppas jag på rekord mycket folk därinne! Öppettiderna är ju som vanligt 10 – 14 och alla är hjärtligt välkomna. Allt från er som bara vill in och kika, ni som vill handla begagnade fina sportprylar och ni som vill byta in era egna. 
Efter jobbet är planen ett lugnare skidpass på två till tre timmar, jag har inte bestämt ännu om det blir klassiskt eller skate. Det bestämmer jag under dagen. Känns riktigt skönt att ha en tävlingsfri helg, så jag kan fokusera på träning och återhämtning. Nästa helg är det ”full sula” igen, då är planen att delta i Bergebo Ski Maraton. Ska någon av er läsare antingen tävla i helgen, eller nästa helg på just Bergebo ski maraton? 
Vi hörs senare!! 
https://adamsteen.se/
Previous articleDagen D
Next articleTräningsdags

Related Articles

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

ICA-loppet 2024

God kväll! Idag har jag, precis som 2018, 2022 och 2023 deltagit i den lilla löptävlingen ICA-loppet här vid vår sommarstuga i Dala-Floda. Jag lyckades vinna...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here