Lördag = Lugnets sportbyte

Godmorgon kära läsare!

Idag är det lördag, vilket innebär jobb på Lugnets Sportbyte och idag hoppas jag på rekord mycket folk därinne! Öppettiderna är ju som vanligt 10 – 14 och alla är hjärtligt välkomna. Allt från er som bara vill in och kika, ni som vill handla begagnade fina sportprylar och ni som vill byta in era egna. 
Efter jobbet är planen ett lugnare skidpass på två till tre timmar, jag har inte bestämt ännu om det blir klassiskt eller skate. Det bestämmer jag under dagen. Känns riktigt skönt att ha en tävlingsfri helg, så jag kan fokusera på träning och återhämtning. Nästa helg är det ”full sula” igen, då är planen att delta i Bergebo Ski Maraton. Ska någon av er läsare antingen tävla i helgen, eller nästa helg på just Bergebo ski maraton? 
Vi hörs senare!! 
https://adamsteen.se/
Previous articleDagen D
Next articleTräningsdags

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here