Lugnet efter stormen!

Hejsan. Nu har jag precis kommit hem från skidspelen. Idag var jag uppe på lugnet vid klockan tio och jobbade åt Lugnets Äventyr med att dela ut reklam, samt att visa upp en av deras ”segway”. Annars har jag mest gått omkring och kollat på tävlingarna, man träffar mycket folk som man inte träffat på ett tag, kul! Nu ska jag ta det lugnt bara idag, imorgon ska jag hjälpa till i speakerhuset för min löpklubb Sågmyra SK med att sköta resultattavlan.
Vila idag är skönt då jag känner mig lite sliten i kroppen efter fyra dagars hårda intervallpass. Imorgon blir det ett kortare lugnt pass, resten av veckan blir också lugn och vi drar upp till SM i Åsarna onsdag-torsdag. Vi hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here