Lugnet efter stormen!

Hejsan. Nu har jag precis kommit hem från skidspelen. Idag var jag uppe på lugnet vid klockan tio och jobbade åt Lugnets Äventyr med att dela ut reklam, samt att visa upp en av deras ”segway”. Annars har jag mest gått omkring och kollat på tävlingarna, man träffar mycket folk som man inte träffat på ett tag, kul! Nu ska jag ta det lugnt bara idag, imorgon ska jag hjälpa till i speakerhuset för min löpklubb Sågmyra SK med att sköta resultattavlan.
Vila idag är skönt då jag känner mig lite sliten i kroppen efter fyra dagars hårda intervallpass. Imorgon blir det ett kortare lugnt pass, resten av veckan blir också lugn och vi drar upp till SM i Åsarna onsdag-torsdag. Vi hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here