>> Lugnets äventyr och Viking Line Cup! <<

Äntligen hemma. Idag har jag haft en heldag med jobb och möten för första gången på bra länge! Riktigt skönt att äntligen ha fått något litet jobb i alla fall!

Dagen började med att jag 09.30 var på Lugnet, där skulle jag jobba åt Lugnets Äventyr. Det var riktigt kul, vi hade ett så kallat GPS-äventyr för ett företag. Cirka 30 personer var uppdelade på fem grupper, vi fem som jobbade blev tilldelade en varsin grupp som fick följa med dem i terrängen, där de skulle hitta till fem stationer med hjälp av GPS:en och en karta. Väl vid varje station så berättade jag om gällande regler och kollade så att allt gick rätt till. Detta gick riktigt bra och var faktiskt inga problem. Så jag kan verkligen rekommendera Lugnets Äventyr både till privatpersoner och till företag! Så passa på att kika in deras alla aktiviteter med mera!

Efter att jag jobbat klart så träffade jag mannen bakom Viking Line Cup där vi diskuterade om hur jag skulle kunna jobba för honom. Vi hade tidigare mer eller mindre gjort klart att jag skulle jobba för honom med att sälja in sponsorer till cupen och även andra evenemang. Idag gjorde vi mer klart med formaliteter runt omkring. Så om det finns någon som vet något företag som är sugen på ett samarbete i cupen, hör av er! Detta känns riktigt lockande, jag tror att det kan bli bra då jag även har lite andra projekt på gång.

Imorgon blir det akupunktur, det känns bättre i förkylningen idag med!
https://adamsteen.se/
Previous articleMarcialonga
Next articleAllmänt

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here