>> Lugnets äventyr och Viking Line Cup! <<

Äntligen hemma. Idag har jag haft en heldag med jobb och möten för första gången på bra länge! Riktigt skönt att äntligen ha fått något litet jobb i alla fall!

Dagen började med att jag 09.30 var på Lugnet, där skulle jag jobba åt Lugnets Äventyr. Det var riktigt kul, vi hade ett så kallat GPS-äventyr för ett företag. Cirka 30 personer var uppdelade på fem grupper, vi fem som jobbade blev tilldelade en varsin grupp som fick följa med dem i terrängen, där de skulle hitta till fem stationer med hjälp av GPS:en och en karta. Väl vid varje station så berättade jag om gällande regler och kollade så att allt gick rätt till. Detta gick riktigt bra och var faktiskt inga problem. Så jag kan verkligen rekommendera Lugnets Äventyr både till privatpersoner och till företag! Så passa på att kika in deras alla aktiviteter med mera!

Efter att jag jobbat klart så träffade jag mannen bakom Viking Line Cup där vi diskuterade om hur jag skulle kunna jobba för honom. Vi hade tidigare mer eller mindre gjort klart att jag skulle jobba för honom med att sälja in sponsorer till cupen och även andra evenemang. Idag gjorde vi mer klart med formaliteter runt omkring. Så om det finns någon som vet något företag som är sugen på ett samarbete i cupen, hör av er! Detta känns riktigt lockande, jag tror att det kan bli bra då jag även har lite andra projekt på gång.

Imorgon blir det akupunktur, det känns bättre i förkylningen idag med!
https://adamsteen.se/
Previous articleMarcialonga
Next articleAllmänt

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here