Lunch i Mora, därefter mot Falun

Tja tja.
Nu ska jag in till Mora för att äta lunch. Efter det drar jag hem till Falun. Får se om jag svänger förbi förorten Borlänge och fixar ett pass. Ikväll klockan 18-21 ska jag vara på Sportson och hjälpa till på någon form av cykelkväll. Antar att det är liknande de skidträffar jag brukar jobba på åt Lillsport. Skönt med en vilodag idag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here