Mäktigt löppass på 23 kilometer

Gustav Eriksson och jag, nästan uppe vid Lostenen på Hornberget
Det är ju fint att få träna ensam, jag har ju ändå valt en individuell idrott. Men att träna i grupp är inte heller fy skam kan jag lova. Tiden går lite fortare då. Idag var vi ett väldigt stort gäng, uppskattningsvis 20 personer, mestadels från DSA, som samlades uppe vid LIVI klockan 08,30. 
Vi sprang min favoritvända, Jungfruberget – Hornberget – Lugnet. Fina stigar och en del fina stigningar. Det är allt som krävs för att göra mig nöjd. Att det dessutom var så sjukt nära att det blev barüber gjorde ju inte saken sämre! Kände mig rätt så pigg idag och vaderna fungerade som sig bör. Stödstrumpor, sova middag i dito och liniment har gjort sitt. Har även stretchat en gång. 
Totalt var jag ute i 2,25 h, sprang 23 kilometer och lyckades plocka 535 höjdmeter idag. Fortsatt rätt hög puls på passen, 140 i snittpuls idag, men det kommer vända efter någon veckas träning, så pass väl känner jag min kropp. 
Nu ska jag sova middag, därefter så kliver jag in på gymet och kör lite TRX-band och SkiErg. Heja timmar!
Bilder:

https://adamsteen.se/
Previous articleFavorit i repris!
Next articleTRX och SkiErg

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here